Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Επέκταση έως τις 16 Ιανουαρίου: Αναβάθμιση στα Windows 10 δωρεάν!

UPDATED: Η Microsoft επεκτείνει την προσφορά δωρεάν αναβάθμισης στα Windows 10 έως τις 16 Ιανουαρίου του 2018!

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, η αναβάθμιση από τα Windows 7, 8 και 8.1 στα Windows 10 δεν θα είναι πλέον δυνατή. Εάν είστε κάτοχος μιας από τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows και έχετε κουραστεί από αυτό, έχετε περίπου ένα μήνα για να αναβαθμίσετε νόμιμα την πιο πρόσφατη έκδοση. Πώς; Χάρη στα βοηθητικά χαρακτηριστικά.

Η εξήγηση

Το 2015, η Microsoft κυκλοφόρησε το τελευταίο λειτουργικό της σύστημα Windows 10.  Παράλληλα, η εταιρεία επέτρεψε σε όλους τους πελάτες της να αναβαθμίσουν από μια παλαιότερη έκδοση (7, 8, ή 8.1) στο νεότερο δωρεάν. Η χρονική περίοδος αναβάθμισης είχε οριστεί για ένα χρόνο, τότε η επίσημη πόρτα σχεδόν έκλεισε σε όλη τη διαδρομή. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει ένας τρόπος για να έχετε δωρεάν αναβάθμιση.

Δεν είναι ακριβώς ένας τρόπος kosher, αλλά είναι δυνατόν. Η αναβάθμιση προορίζεται για άτομα που χρειάζονται υποστηρικτικές τεχνολογίες. Τέτοια τεχνολογία είναι “Σχεδιασμένη για να παρέχει πρόσθετη πρόσβαση σε άτομα που έχουν σωματικές ή γνωστικές δυσκολίες, προβλήματα και αναπηρίες”, σύμφωνα με τη  Microsoft. Αλλά, η εταιρεία δεν έχει κανένα τρόπο να διαπιστώσει εάν χρησιμοποιείτε πραγματικά αυτό το είδος της τεχνολογίας ή όχι. Πώς μπορείτε λοιπόν να κάνετε αναβάθμιση στα Windows 10 δωρεάν;

Πώς να κάνετε αναβάθμιση στα Windows 10 χωρίς χρέωση

Η αναβάθμιση είναι δυνατή για συσκευές Windows 7, ή Windows 8.1. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη συσκευή και μεταβείτε σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται “Windows 10 upgrade for assistive technology users”. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναβάθμιση τώρα και θα γίνει αυτόματα λήψη ενός εκτελέσιμου αρχείου. Εκτελέστε το αρχείο για να εγκαταστήσετε την αναβάθμιση και ακολουθήστε τις οθόνες βήμα προς βήμα που θα σας οδηγήσουν στη διαδικασία εγκατάστασης.  Και τελειώσατε! Η  Microsoft δεν σας ρωτάει εάν χρησιμοποιείτε πραγματικά τις βοηθητικές τεχνολογίες ή όχι. Έτσι, η αναβάθμιση είναι εντελώς δωρεάν.

Εξοικονομήστε χρήματα αποκτώντας τα Windows 7

Σκέφτεστε να αποκτήσετε νέο υπολογιστή; Εξοικονομήστε χρήματα - πάρτε τον υπολογιστή χωρίς λειτουργικό σύστημα, στη συνέχεια αγοράστε μια ηλεκτρονική έκδοση των Windows 7 από το κατάστημά μας για χαμηλή τιμή.

Windows 7 Home Premium
ηλεκτρονική άδεια
Windows 7 Professional
ηλεκτρονική άδεια
Windows 7 Ultimate
ηλεκτρονική άδεια

54,99 €

56,99 €

89,99 €

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες