Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Εγκυρότητα άδειας

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να εξαπατηθεί από ιστότοπους που πωλούν παράνομο λογισμικό

Πώς να διακρίνετε το νόμιμο λογισμικό από τα παράνομα πλαστά;

Πώς να καταλάβετε ότι εισάγετε μια συμφωνία με έναν απατεώνα;

Μην αγοράζετε ένα χοιρινό σε μια πτύχωση, μην αγοράζετε τα windows με τα μάτια σας κλειστά

Στην αρχή δεν είναι προφανές ποιο λογισμικό είναι νόμιμο και ποιο όχι, ωστόσο υπάρχουν μερικά σήματα που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το ψευδή.

Διαβάστε τις κριτικές

Χάρη στο σύστημα ανασκόπησης πολλών ιστοσελίδων, μπορούμε να γνωρίσουμε πολλές αντιδράσεις άλλων ανθρώπων με το προϊόν που μας ενδιαφέρει. Με βάση αυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εντύπωση σχετικά με την αυθεντικότητα του προϊόντος και να αποφασίσετε αν αξίζει να αγοράσετε τα Windows από αυτή την πηγή ή εάν προτιμάτε να αναζητήσετε περισσότερο έναν πιο αξιόπιστο πωλητή.

Συμβουλή: Μην ξεγελιέστε από τις αφρώδεις κριτικές που μερικοί πωλητές γράφουν για το παράνομο λογισμικό τους. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις στις οποίες οι αγοραστές αγόραζαν παράνομο λογισμικό βασισμένο σε αυτές τις ψεύτικες κριτικές.

Η χαμηλή τιμή δεν σημαίνει πάντοτε ένα καλό ψάρεμα

Τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft δεν πωλούνται για ένα τραγούδι, γι 'αυτό και πολλοί προσπαθούν να κερδίσουν σε αυτά με έναν παράνομο τρόπο. Τα πλαστά αντίγραφα βρίσκονται όχι μόνο σε πύλες δημοπρασιών αλλά και εξειδικευμένες ιστοσελίδες. Οι αγορές τους τελειώνουν συνήθως ως εξής:


Ή έτσι:


Οι πωλητές παράνομου λογισμικού αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια και αργά ή γρήγορα αναγκάζονται να σταματήσουν το σχέδιό τους. Το κατάστημά τους είτε θα πάψει να κερδίζει λόγω των πολυάριθμων αρνητικών αναθεωρήσεων, είτε θα σταματήσει με νόμο. Σε κάθε περίπτωση, πολλοί απλοί άνθρωποι δεν θα πρέπει να υποφέρουν άσκοπα λόγω μιας κακώς ληφθείσας απόφασης.

Εάν παραγγείλατε Windows από μια παράνομη πηγή και:

  • έχει φτάσει πραγματικά στη διεύθυνσή σας,

  • και έχετε καταφέρει πραγματικά να το εγκαταστήσετε,

  • εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πολλούς κινδύνους, όπως ποινικές κυρώσεις για τη χρήση παράνομου λογισμικού, απώλεια δεδομένων, απώλεια ιδιωτικότητας και παρόμοια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft.

 

Αγοράσατε Windows, αλλά δεν είστε σίγουροι για τη νομιμότητά του; Ελέγξτε μερικά τεχνάσματα που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα παράνομα Windows - για παράδειγμα, η ετικέτα στο προϊόν.
Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες