Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Office 2013 Professional Plus

gr|upper
ελληνικά και περ. από  10 άλλες γλώσσες
 • GB αγγλικά
 • BG βουλγαρικά
 • DE γερμανικά
 • FR γαλλικά
 • ES ισπανικά
 • PT πορτογαλικά
 • IT ιταλικά
 • RU ρωσικά
 • TR τουρκικά
 • EU +30 άλλες γλώσσες
office-2013-professional-plus-elektronicka-licencia
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.
Τύπος άδειας: ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Επιλέξτε έκδοση:
Σε απόθεμα Εκτός αποθέματος
Παράδοση
 • Μέσω e-mail
  Με κούριερ
 • Κατόπιν αίτησης Εντός 5 εργάσιμων ημερών Εντός 1 εργάσιμης ημέρας Μέσα σε 15 λεπτά
 • δωρεάν μεταφορά
585,00 € 139,99 € 112,90 € χωρίς ΦΠΑ (24%)
To 100% των πελατών συστήνουν αγορές στο software-deals.gr
 • Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό άδειας
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
 • Το πιστοποιητικό νομιμότητας σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ
 • Επιβεβαίωση του πρώτου ιδιοκτήτη ότι παραιτείται από το δικαίωμα χρήσης του προϊόντος
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
Λειτουργικό σύστημα: Windows

Επεξεργαστής: 1 GHz
Μνήμη: 1 GB RAM (32 bit) ή 2 GB RAM (64 bit)
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 3 GB
Γραφικά: Επεξεργαστής γραφικών DirectX 10.0
Λειτουργικό σύστημα: Windows 7, 8, 8.1 ή 10; Windows Server 2008 R2, 2012 ή 2012 R2

Office 2013 Professional Plus

Το Office 2013 επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα έγγραφά τους από οποιαδήποτε συσκευή, ανά πάσα στιγμή. Δημιουργήστε το δικό σας λογαριασμό Microsoft και εργαστείτε για τα έγγραφά σας ιδιωτικά παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε κοινόχρηστο υπολογιστή. Επιπλέον, με το cloud online του OneDrive, μπορείτε τώρα να ανεβάσετε και να μοιραστείτε με ασφάλεια τα αρχεία σας.

Αυτή η σουίτα του Office περιλαμβάνει τις εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher, InfoPath και Lync.

Οπότε τι είναι καινούριο?

Word 2013
Το Word έχει μια νέα καρτέλα Σχεδίαση στην κορδέλα του που διευκολύνει την εφαρμογή διαφόρων χαρακτηριστικών μορφοποίησης και την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο συνδέονται μεταξύ τους.

 

Excel 2013
Το Excel βελτιώθηκε με τη συμπερίληψη μερικών πιο διαισθητικών χαρακτηριστικών όπως το QuickAnalysis. Αυτή η λειτουργία σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τα κατάλληλα εργαλεία για τα δεδομένα σας και να κάνετε προεπισκόπηση των αλλαγών σας πριν τα εφαρμόσετε.

 

PowerPoint 2013
Το PowerPoint παρουσιάζει μια ποικιλία βελτιώσεων που σας προσφέρουν την ευελιξία να προσαρμόσετε το σχέδιο της παρουσίασής σας περισσότερο από ό, τι πριν. Εξαιρετικά διασκεδαστικό είναι να αλληλεπιδράσετε με τα έγγραφά σας PowerPoint σε συσκευές αφής, καθώς μπορείτε τώρα να πατήσετε, να μετακινηθείτε, να μεγεθύνετε και να περιηγηθείτε στις παρουσιάσεις σας.

 

OneNote 2013
Το OneNote σας δίνει τη δυνατότητα να εισάγετε νέα μέσα, όπως αποκόμματα οθόνης, με πιο γρήγορο και άνετο τρόπο.

 

Outlook 2013
Το Outlook καθιστά τη διαχείριση της επιχείρησής σας πιο περιεκτική, αλλά πολύ αποδοτική. Τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε ηλεκτρονικές συναντήσεις, να ενσωματώσετε την πρόγνωση καιρού στα σχέδιά σας και να δείτε τα ημερολόγια των συναδέλφων σας για να βρείτε τον βέλτιστο χρόνο επικοινωνίας.

 

Access 2013
To Access διαχειρίζεται τις βάσεις δεδομένων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή κοινοποιώντας δεδομένα στο cloud online. Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα τα δεδομένα σας θα είναι ασφαλή, ομαδοποιημένα και καλά οργανωμένα.

 

Publisher 2013
To Publisher είναι ένας επεξεργαστής κειμένου και γραφικών που μπορεί να δημιουργήσει επαγγελματικές κάρτες, φόρμες, παρουσιάσεις και ιστότοπους. Τα πάντα δημιουργούνται χρησιμοποιώντας πεδία κειμένου στα οποία εισάγετε εικόνες και κείμενο.

 

InfoPath 2013
Oι υπηρεσίες infoPath Forms, που είναι διαθέσιμες στο SharePoint Server 2013, σας επιτρέπουν να αναπτύξετε ένα πρότυπο φόρμας InfoPath σε ένα SharePoint Server, οπότε όλοι οι χρήστες / οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να ανοίξει και να συμπληρώσει τις φόρμες του InfoPath σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

 

Lync 2013
Το Lync έρχεται με μια νέα εμφάνιση και είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση, επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε γρήγορα και εύκολα. Τώρα ξεκινώντας ένα IM (Στιγμιαίο μήνυμα) ή μια κλήση είναι πολύ πιο εύκολο. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια βιντεοκλήση με ένα μόνο κλικ και ακόμα να δείτε μια προεπισκόπηση του δικού σας βίντεο στην πρόσκληση. Η οργάνωση επαφών είναι πιο γρήγορη και ευκολότερη!

 

Σημαντικό: Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση εκδόσεων λογισμικού Volume και retail λογισμικού στην ίδια συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι, για παράδειγμα, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft Office Home και Business (retail) και Project Professional (volume license) στον ίδιο υπολογιστή.

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες