Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Office 2016 Home and Business για Mac

gr|upper
ελληνικά και περ. από  7 άλλες γλώσσες
 • GB αγγλικά
 • DE γερμανικά
 • FR γαλλικά
 • ES ισπανικά
 • PT πορτογαλικά
 • IT ιταλικά
 • RU ρωσικά
Office 2016 Home and Business for Mac
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.
Τύπος άδειας: ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Επιλέξτε έκδοση:
Σε απόθεμα Εκτός αποθέματος
Παράδοση
 • Μέσω e-mail
  Με κούριερ
 • Κατόπιν αίτησης Εντός 5 εργάσιμων ημερών Εντός 1 εργάσιμης ημέρας Μέσα σε 15 λεπτά
 • δωρεάν μεταφορά
330,00 € 189,99 € 153,22 € χωρίς ΦΠΑ (24%)
To 100% των πελατών συστήνουν αγορές στο software-deals.gr
 • Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό άδειας
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
 • Το πιστοποιητικό νομιμότητας σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
Λειτουργικό σύστημα: Mac

Επεξεργαστής: Intel
Μνήμη: 4 GB RAM
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 6 GB
Μορφή σκληρού δίσκου: Το HFS + (επίσης γνωστό ως Mac OS Extended ή HFS Plus)
Ανάλυση της οθόνης: 1280 x 800
Λειτουργικό σύστημα: Mac OS X 10.10 ή νεότερη έκδοση

Office 2016 Home and Business για Mac

Το πακέτο Microsoft Office 2016 Home and Business για Mac προσφέρει 5 ισχυρές εφαρμογές (Outlook, Word, Excel, PowerPoint και OneNote) που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι. Πάρτε τις ιδέες σας από τις σκέψεις στην πραγματικότητα δημιουργώντας έγγραφα κειμένου, παρουσιάσεις ή υπολογιστικά φύλλα με ένα πλήρες σύνολο εργαλείων. Η πιο πρόσφατη έκδοση του Office για Mac φέρνει ένα πιο όμορφο και πιο λογικά οργανωμένο περιβάλλον εργασίας, δραματικά βελτιωμένη εφαρμογή του Outlook και μεγάλη ενσωμάτωση με το cloud storage της Microsoft OneDrive.

Word 2016
Μετατρέψτε τα απλά κείμενα σε μοντέρνα αναζητούμενα και σαφώς δομημένα έγγραφα, προσθέστε εικόνες, γραφήματα ή συνδέσμους και χρησιμοποιήστε ένα ευρύ φάσμα των χαρακτηριστικών της εφαρμογής. Επωφεληθείτε από το νέο παράθυρο Styles, το οποίο θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε προρυθμισμένα στυλ σε κείμενα και παραγράφους και να πλοηγηθείτε εύκολα σε ένα έγγραφο μέσω των αποτελεσμάτων αναζήτησης, των επικεφαλίδων και των μικρογραφιών σελίδας χάρη στο νέο παράθυρο πλοήγησης.

 

Excel 2016
Ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την παρακολούθηση των οικονομικών και των δεδομένων εν γένει, τη δημιουργία γραφημάτων, τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων ή απλά τη δημιουργία καλά οργανωμένων λιστών με αμέτρητα στοιχεία. Συγκεντρώστε δεδομένα, αναλύστε, ταξινομήστε, φιλτράρετε, πραγματοποιήστε υπολογισμούς, αυτοματοποιήστε επαναλαμβανόμενες εργασίες και πολλά άλλα. Το Excel για Mac αναγνωρίζει πρόσφατα τις περισσότερες συντομεύσεις πληκτρολογίου των Windows διατηρώντας παράλληλα τις παλιές συντομεύσεις Mac Excel, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα περισσότερες στατιστικές λειτουργίες από ποτέ!

 

PowerPoint 2016
Μια ισχυρή λύση για τη δημιουργία όμορφων και εντυπωσιακών παρουσιάσεων διαφανειών για κάθε περίσταση (είτε πρόκειται για μια σημαντική παρουσίαση έργου είτε για μια συλλογή Happy Birthday για τον συνεργάτη σας). Εκτός από πολλές επιλογές επεξεργασίας κειμένου, μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, βίντεο, συνδέσμους ιστότοπων ή μουσική για να μεταφέρετε την παρουσίαση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής είναι η προβολή του Presenter view. Επιτρέπει στο κοινό να δει την τρέχουσα διαφάνεια, ενώ θα δείτε όχι μόνο αυτό, αλλά και την επόμενη διαφάνεια, τις σημειώσεις σας και ένα χρονόμετρο, το οποίο θα σας διευκολύνει να ελέγξετε τη ροή της παρουσίασής σας.

 

Outlook 2016
Είναι όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα ημερολόγιά σας σε ένα μέρος. Η εφαρμογή διαθέτει πολλές λειτουργίες που θα απλοποιήσουν το καθημερινό σας φόρτο εργασίας και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα προγραμματισμένα σας γεγονότα πολύ εύκολα. Η απόδοση της εφαρμογής είναι πλέον σημαντικά καλύτερη από ό, τι στις προηγούμενες εκδόσεις, τα μηνύματα εμφανίζονται αμέσως χωρίς καθυστερήσεις και τα μη αναγνωσμένα μηνύματα ξεχωρίζουν πλέον, ώστε να μην χάσετε κανένα νέο εισερχόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

OneNote 2016
Ένα από τα πιο προηγμένα και πιο ισχυρά εργαλεία για την εύκολη συστηματικοποίηση των σημειώσεών σας. Δημιουργήστε σημειώσεις ακριβώς με τον τρόπο που θέλετε - είτε πρόκειται για κείμενο, εικόνα, ήχο, για αποκοπή ιστοσελίδων, για διάγραμμα Excel ή για προεπισκόπηση εγγράφων. Με το OneNote θα έχετε οργανώσει τις σημειώσεις σας χωρίς καθυστέρηση και θα είναι πάντα προσβάσιμες!

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες