Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Office 2016 Home and Student για Mac

ru|upper
ρωσικά και περ. από  2 επιπλέον γλώσσες
 • TR τουρκικά
 • EU +10 άλλες γλώσσες
Office 2016 Home and Student for Mac
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.
Τύπος άδειας: ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Επιλέξτε έκδοση:
Σε απόθεμα Εκτός αποθέματος
Παράδοση
 • Μέσω e-mail
  Με κούριερ
 • Κατόπιν αίτησης Εντός 5 εργάσιμων ημερών Εντός 1 εργάσιμης ημέρας Μέσα σε 15 λεπτά
 • δωρεάν μεταφορά
187,00 € 109,99 € 88,70 € χωρίς ΦΠΑ (24%)
To 100% των πελατών συστήνουν αγορές στο software-deals.gr
 • Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό άδειας
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
 • Το πιστοποιητικό νομιμότητας σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
Λειτουργικό σύστημα: Mac

Επεξεργαστής: Intel
Μνήμη: 4 GB RAM
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 6 GB
Μορφή σκληρού δίσκου: Το HFS + (επίσης γνωστό ως Mac OS Extended ή HFS Plus)
Ανάλυση της οθόνης: 1280 x 800
Λειτουργικό σύστημα: Mac OS X 10.10 ή νεότερη έκδοση

Office 2016 Home and Student για Mac

Το πακέτο Microsoft Office 2016 Home and Student για Mac προσφέρει 4 εφαρμογές (Word, Excel, PowerPoint και OneNote) που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να επωφελείται από τις πιο πρόσφατες λειτουργίες Mac και συνδυάζει το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει το Office με τη γνωστή διασύνδεση του Mac. Φροντίστε τις ιδέες σας από τις σκέψεις στην πραγματικότητα και να τις ξεχωρίσετε με αυτό το ισχυρό σύνολο εργαλείων!

Word 2016
Μετατρέψτε τα απλά κείμενα σε σύγχρονα αναζητούντα και σαφώς δομημένα έγγραφα, προσθέστε εικόνες, γραφήματα ή συνδέσμους και χρησιμοποιήστε ένα ευρύ φάσμα των χαρακτηριστικών της εφαρμογής. Επωφεληθείτε από το νέο παράθυρο Στυλ, το οποίο θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε προρυθμισμένα στυλ σε κείμενα και παραγράφους και να πλοηγηθείτε εύκολα σε ένα έγγραφο μέσω των αποτελεσμάτων αναζήτησης, των επικεφαλίδων και των μικρογραφιών σελίδας χάρη στο νέο παράθυρο πλοήγησης.

 

Excel 2016
Ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να παρακολουθείτε τα οικονομικά σας, να δημιουργείτε γραφήματα και στατιστικά στοιχεία ή απλά να δημιουργείτε καλά οργανωμένους καταλόγους με αμέτρητα αντικείμενα. Συγκεντρώστε δεδομένα, αναλύστε, ταξινομήστε, φιλτράρετε, πραγματοποιήστε υπολογισμούς και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, δώστε τους μια επαγγελματική και ελκυστική μορφή σε ένα γρήγορο.. Επιπλέον, το Excel για Mac αναγνωρίζει πρόσφατα τις περισσότερες συντομεύσεις πληκτρολογίου των Windows διατηρώντας ταυτόχρονα τις παλιές συντομεύσεις Mac Excel, οι οποίες θα κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη χρήση της εφαρμογής από ποτέ.

 

PowerPoint 2016
Μια ισχυρή λύση για τη δημιουργία όμορφων και εντυπωσιακών παρουσιάσεων διαφανειών για οποιεσδήποτε περιστάσεις (είτε πρόκειται για παρουσίαση σχολικού προγράμματος είτε για "walk down the memory lane" για τον γάμο του καλύτερου φίλου σας). Εκτός από τις πολλές επιλογές επεξεργασίας κειμένου, μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, βίντεο, συνδέσμους ιστότοπων ή μουσική για να μεταφέρετε την παρουσίαση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!

 

OneNote 2016
Ένα από τα πιο προηγμένα και πιο ισχυρά εργαλεία για την εύκολη συστηματικοποίηση των σημειώσεών σας. Δημιουργήστε σημειώσεις με τον ίδιο τρόπο που θέλετε - είτε πρόκειται για κείμενο, εικόνα, ήχο, για αποκοπή ιστοσελίδων, για διάγραμμα Excel ή για προεπισκόπηση εγγράφων. Με το OneNote θα έχετε οργανώσει τις σημειώσεις σας χωρίς καθυστέρηση και πάντα με βολικό τρόπο!

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες