Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Office 2019 Professional Plus

gr|upper
ελληνικά και περ. από  10 άλλες γλώσσες
 • GB αγγλικά
 • BG βουλγαρικά
 • DE γερμανικά
 • FR γαλλικά
 • ES ισπανικά
 • PT πορτογαλικά
 • IT ιταλικά
 • RU ρωσικά
 • TR τουρκικά
 • EU +90 άλλες γλώσσες
Office 2019 Professional Plus
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.
Τύπος άδειας: ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Επιλέξτε έκδοση:
Σε απόθεμα Εκτός αποθέματος
Παράδοση
 • Μέσω e-mail
  Με κούριερ
 • Κατόπιν αίτησης Εντός 5 εργάσιμων ημερών Εντός 1 εργάσιμης ημέρας Μέσα σε 15 λεπτά
 • δωρεάν μεταφορά
656,00 € 379,99 € 306,44 € χωρίς ΦΠΑ (24%)
To 100% των πελατών συστήνουν αγορές στο software-deals.gr
 • Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό άδειας
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
 • Το πιστοποιητικό νομιμότητας σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ
 • Επιβεβαίωση του πρώτου ιδιοκτήτη ότι παραιτείται από το δικαίωμα χρήσης του προϊόντος
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
Λειτουργικό σύστημα: Windows

Επεξεργαστής: επεξεργαστή διπλού πυρήνα, 1,6 GHz
Μνήμη: 2 GB RAM (32 bit) ή 4 GB RAM (64 bit)
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 4 GB
Γραφικά: Επεξεργαστή γραφικών DirectX 9 με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 2.0; 1280 × 768 ή μεγαλύτερη οθόνη
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10; Windows Server 2019

Office 2019 Professional Plus

Το Office 2019 Professional Plus είναι ένα ισχυρό λογισμικό γραφείου κατάλληλο για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες.. Θα βοηθήσει εσάς και την ομάδα σας να χειριστεί τις εργασίες πιο ομαλά και αποτελεσματικά από πριν. Απολαύστε νέες και βελτιωμένες λειτουργίες, πιο διαισθητικό σχεδιασμό, εύχρηστα εργαλεία μετάφρασης και επεξεργασίας, καλύτερη ενσωμάτωση με τις υπηρεσίες διαχείρισης δικαιωμάτων των Windows για Windows Server, Πρόληψη απώλειας δεδομένων Exchange και πολλά άλλα!

Σημαντικό: Τα προϊόντα του Microsoft Office 2019 υποστηρίζονται μόνο στα Windows 10.

Δεν έχετε ακόμα τα Windows 10; Ελέγξτε την προσφορά μας για τα Office 2016 - η σουίτα είναι συμβατή με παλαιότερες εκδόσεις των Windows.

Το Word 2019 παρέχει ένα ευρύ φάσμα νέων λειτουργιών, προτύπων και εργαλείων για τη δημιουργία εγγράφων που έχουν μεγάλη εμφάνιση και δομή. Η βελτιωμένη τεχνολογία για την ανίχνευση σφαλμάτων ορθογραφίας και γραμματικής και ένα εργαλείο Μεταφραστή της Microsoft θα παράσχει μεγάλη υποστήριξη στο γράψιμό σας, ώστε τα έγγραφά σας να είναι πάντοτε πολύ εμφανή ανεξάρτητα από τη γλώσσα που γράφετε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε πολύπλοκες μαθηματικές εξισώσεις με τη νέα σύνταξη μαθηματικών συνόλων LaTeX και να τις ενσωματώσετε τέλεια στα έγγραφά σας!

 

Το Excel 2019 σας βοηθά να διαχειρίζεστε εύκολα τους τύπους και τα ποσά των δεδομένων. Δημιουργήστε υπολογιστικά φύλλα από πρότυπα και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να μετατρέψετε τα δεδομένα σας σε παρακινούμενα έγγραφα. Το Excel 2019 περιλαμβάνει νέες ελκυστικές λειτουργίες όπως: ένα διάγραμμα χαρτών για τη σύγκριση τιμών και εμφάνιση κατηγοριών σε όλη την γεωγραφική περιοχή, κλιμακωτά γραφικά διανυσμάτων, διαγράμματα διοχέτευσης για την εμφάνιση τιμών σε πολλαπλά στάδια μιας διαδικασίας, εξισώσεις μελανιών για την ενσωμάτωση πολύπλοκων μαθηματικών εξισώσεων και ακόμη περισσότερο!

 

Χρησιμοποιήστε το PowerPoint 2019 για να παρουσιάσετε τις φωτογραφίες, τις επιχειρηματικές ιδέες, τα σχέδια ή τις αναφορές σας με επαγγελματικό και εξαιρετικά ελκυστικό τρόπο. Ενδώστε την ιστορία και τις ιδέες σας με όμορφο σχεδιασμό, πλούσια κινούμενα σχέδια, PowerPoint Morph, κινηματογραφική κίνηση ή τρισδιάστατα μοντέλα και εικονίδια που θα εντυπωσιάσουν τόσο τους φίλους σας όσο και τους συνεργάτες σας. Επιπλέον, η νέα λειτουργία του PowerPoint Zoom εισάγει μη γραμμική αφήγηση - τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε διαδραστικές διαφανείς διαφάνειες που θα δώσουν στις παρουσιάσεις σας μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση!

 

Το Publisher 2019 σάς βοηθά να δημιουργείτε, να προσαρμόζετε και να μοιράζεστε ευρύ φάσμα εκδόσεων επαγγελματικής ποιότητας εύκολα. Είτε πρόκειται για μάρκετινγκ, είτε για υλικά πωλήσεων για εκτύπωση, εκδόσεις για τον ιστότοπό σας ή ενημερωτικά δελτία, το Publisher θα σας βοηθήσει να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς καθυστέρηση.

 

Το Outlook 2019 είναι το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης και παρακολούθησης για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφές, εργασίες και προσωπικά και ομαδικά ημερολόγια. Παρέχει τόσο παραδοσιακά ισχυρά χαρακτηριστικά όσο και νέα που θα κάνουν την εργασία σας ακόμα πιο αποτελεσματική. Μια από τις νέες προσθήκες είναι η λειτουργία εστιασμένων εισερχομένων που χωρίζει τα εισερχόμενά σας στην καρτέλα Εστίαση, που περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την καρτέλα "Άλλα", όπου μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στα μηνύματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις απαντήσεις των ανθρώπων σε ένα αίτημα συσκέψεων, να χρησιμοποιήσετε τις εντολές "@" για την προσθήκη ετικετών στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να επιλέξετε χρόνο που να λειτουργεί για όλους και να προγραμματίσετε συναντήσεις σε διαφορετικές ζώνες ώρας.

 

Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων με την Access 2019 ακόμα και όταν δεν είστε ειδικός της βάσης δεδομένων ή έχετε τη γνώση του πώς να γράφετε κώδικα! Αυτό το ισχυρό σύστημα διαχείρισης σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να ταξινομείτε, να αναλύετε, να συνοψίζετε και να παρουσιάζετε εύκολα ένα τεράστιο όγκο δεδομένων. Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει πολλά βελτιωμένα εργαλεία και χαρακτηριστικά. Ο τύπος δεδομένων του μεγάλου αριθμού αποθηκεύει μια μη νομισματική αριθμητική τιμή (που είναι συμβατή με τον τύπο δεδομένων SQL_BIGINT στο ODBC). Χάρη σε αυτόν τον τύπο δεδομένων, οι μεγάλοι σας αριθμοί μπορούν να υπολογιστούν πολύ πιο αποτελεσματικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε νέα διαγράμματα, υποστήριξη για dBASE ή διαλογή φύλλου ιδιοκτησίας!

  

Το Microsoft Skype για Επιχειρήσεις είναι μια πολύ γνωστή υπηρεσία επικοινωνίας που συνδέει τους συναδέλφους και τους δίνει τη δυνατότητα να συνεργάζονται αποτελεσματικά από σχεδόν οπουδήποτε. Η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε άμεσα μηνύματα, κλήσεις ήχου και βίντεο, ανταλλαγή αρχείων ή συναντήσεις και συνέδρια σε ομάδες. Το Skype θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και έξοδα, ειδικά όταν τα μέλη της ομάδας σας πρέπει να συνεργαστούν, ενώ μερικά από αυτά εργάζονται έξω από το γραφείο!

 

Η εφαρμογή OneNote δεν αποτελεί μέρος της σουίτας του Office 2019 και έχει αντικατασταθεί με το OneNote για Windows, το οποίο περιλαμβάνεται στα Windows 10.
 

 

Σημαντικό: Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση εκδόσεων λογισμικού Volume και retail λογισμικού στην ίδια συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι, για παράδειγμα, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft Office Home και Business (retail) και Project Professional (volume license) στον ίδιο υπολογιστή.

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες