Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Αποστολή και Πληρωμή

Αποστολή

  • Η αποστολή είναι πάντα δωρεάν.
  • Μπορείτε να παραγγείλετε μια ψηφιακή άδεια (τα περισσότερα από τα προϊόντα μας) ή ένα φυσικό αυτοκόλλητο CoA * (ισχύει μόνο για τα Windows 7).
  • Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις λάβουμε την πληρωμή σας.

    *CoA = Certificate of Authenticity

Μέθοδος παράδοσης
Ηλεκτρονική παράδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Η άδειά σας θα παραδοθεί στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγετε κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας. Θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση του προϊόντος σας καθώς και το κλειδί προϊόντος σας με τη μορφή πιστοποιητικού PDF. Είναι η ταχύτερη και πιο οικολογική μορφή παράδοσης της άδειας.
GLS Παράδοση δεμάτων Η παραγγελία σας θα παραδοθεί απευθείας στα χέρια σας από έναν μεταφορέα. Αφού αποσταλεί το δέμα σας, θα σας στείλουμε αμέσως τον αριθμό παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε την κατάσταση αποστολής. Ο courier θα σας ενημερώσει για την εκτιμώμενη ώρα παράδοσης μέσω SMS το πρωί της ημέρας παράδοσης.

 

 

Πληρωμή

Έχετε τις ακόλουθες τρεις επιλογές για το πώς να πληρώσετε για την παραγγελία σας:

Formas de pago
Debit/credit card Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα, θα μεταφερθείτε αυτόματα σε ασφαλισμένη ηλεκτρονική πύλη πληρωμής PayU στο τέλος της διαδικασίας παραγγελίας. Η πληρωμή θα γίνει αφού εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
Τραπεζική μεταφορά Θα λάβετε τα στοιχεία πληρωμής και το pro forma τιμολόγιο στο e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.


Σημείωση: Παρέχουμε μια εκτεταμένη εγγύηση επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες), κατά την οποία μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε το προϊόν σας και θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων (συνήθως μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες)

 

Πότε θα φτάσει η παραγγελία μου;

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον συγκεκριμένο συνδυασμό των μεθόδων αποστολής και πληρωμής. Δείτε τον παρακάτω πίνακα για να έχετε μια ιδέα όταν μπορείτε να περιμένετε το προϊόν / τα προϊόντα σας να φτάσει.

Τύπος προϊόντος →

Τρόπος πληρωμής ↓
Ψηφιακό *1
(ESD)
Φυσικό *2
(Αυτοκόλλητο CoA)
Με κάρτα 15 λεπτά / 1 εργάσιμη ημέρα*3 2 - 10 εργάσιμες ημέρες
Μέσω τραπεζικής μεταφοράς 1 - 5 εργάσιμες ημέρες 2 - 10 εργάσιμες ημέρες

 
*1 παραδίδεται ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
*2 παραδίδεται μέσω παράδοσης υπηρεσιών αποστολής δεμάτων
*3 ισχύει για επιλεγμένα προϊόντα

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες