Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

32-bit ή 64-bit έκδοση?

Τα 32-bit και 64-bit (επίσης γνωστά ώς x86 και x64)  βασίζονται στον τρόπο με τον οποίο ο επεξεργαστής επεγεργάζεται πληροφορίες. Οι εκδόσεις 64-bit του συστήματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν περισσότερη μνήμη και να χρησιμοποιήσουν τη μνήμη RAM αντί του σκληρού δίσκου για την αποθήκευση των διαδικασιών. Αυτό οδηγεί σε μια πιο αποτελεσματική διαχείριση των διαδικάσιών και στη συνολική αύξηση της απόδοσης του υπολογιστή, η οποία είναι ιδανική για παιχνίδια, προγράμματα CAD ή εφαρμογές για επεξεργασία και διαχείριση πολυμέσων. Ένα πιθανό μειονέκτημα είναι η πιθανότητα επιβράδυνσης ή ασυμβατότητας εφαρμογών 32-bit. Μια άλλη πτυχή ποθ πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το γεγονός ότι ορισμένες συσκευές ενδέχεται να μην έχουν οδηγό 64-bit. 

Ποιά έκδοση είναι κατάλληλη για τον υπολογιστή μου;

Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει επεξεργαστή 64-bit και το υλικό σας διαθέτει προγράμματα οδήγησης 64-bit, συνιστάται η έκδοση 64-bit. Αν αναβαθμίζετε μόνο το λειτουργικό σας σύστημα και θέλετε να μάθετε ποία έκδοση χρησιμοποιεί ο υπολογιστής σας, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό. 

 

 

 


 

 

 

 

Με τη λήψη και την εκτέλεση της εφαρμογής SecurAble, θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον υπολογιστή σας (είτε είναι ειτραπέζιος ή φορητός υπολογιστής). Η εφαρμογή θα σας ενημερώση σχετικά με τον επεξεργαστή σας, μεταξύ των οποίων μπορείτε να βρείτε αν ο επεξεργαστής σας είναι 32-bit ή 64-bit. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε ποιά έκδοση του λειτουργικού συστήματος να αγοράσετε. Then you can decide what version of operating system to purchase.

  • Πρώτον, το SecurAble θα σας πει τι επεξεργαστής υπάρχει στον υπολογιστή σας.
  • Στη συνέχεια η εφαρμογή εντοπίζει την υποστήριξη υλικού για την ανίχνευση και την αποτροπή της εκτέλεσης κώδικα για κάθε πρόγραμμα (προστασία από hackers κακόβουλο λογισμικό).
  • Η τρίτη ανάλυση που θα εκτελέσει η εφαρμογή είναι η εικονικοποίηση του συστήματος - π.χ. για τη χρήση εικονικής λειτουργίας Windows XP, η οποία είναι ένα πρακτικό εργαλείο κατά τη χρήση των Windows 7 Professional.

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες